גספצ'ו ירקות ואיירן

 

חומרים עבור 3-4 כוסות:
2 עגבניות קלופות וסחוטות ללא מיץ וגרעינים
1 מלפפון ירוק
1 פלפל אדום ללא גרעינים
2 כוסות אירן
מלח פלפל
שן שום פרוסה
1/2 כפית סוכר
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים למיכל הבלנדר ומרסקים למרק קר וחלק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים בכוסות גבוהות או בקערות מרק.
זלפים כמה טיפות של שמן זית על פני המרק.
מומלץ להגיש עם מקלוני בצק אפויים ופריכים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה