גספצ'ו ירקות ואיירן

חומרים עבור 3-4 כוסות:2 עגבניות קלופות וסחוטות ללא מיץ וגרעינים1 מלפפון ירוק1 פלפל אדום ללא גרעינים2 כוסות אירןמלח פלפלשן שום פרוסה1/2 כפית סוכר1 כף שמן זיתאופן ההכנה:מכניסים את המרכיבים למיכל הבלנדר ומרסקים למרק קר וחלק.מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.מגישים בכוסות גבוהות או בקערות מרק.זלפים כמה טיפות של שמן זית על פני המרק.מומלץ להגיש עם מקלוני בצק אפויים ופריכים.

חומרים עבור 3-4 כוסות:
2 עגבניות קלופות וסחוטות ללא מיץ וגרעינים
1 מלפפון ירוק
1 פלפל אדום ללא גרעינים
2 כוסות אירן
מלח פלפל
שן שום פרוסה
1/2 כפית סוכר
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:
מכניסים את המרכיבים למיכל הבלנדר ומרסקים למרק קר וחלק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים בכוסות גבוהות או בקערות מרק.
זלפים כמה טיפות של שמן זית על פני המרק.
מומלץ להגיש עם מקלוני בצק אפויים ופריכים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר