גספצ׳ו כתום

מתכון למרק עגבניות קר מטעם מותג הבלנדרים ומעבדי המזון NINJA (נינג'ה) שמביאים לניצול מרבי של כל חלקי הפרי והירק ומובילים לעלייה בכמות הסיבים התזונתיים והוויטמינים אותם אנו צורכים

הכניסו לבלנדר את עגבניות השרי, השמן והמלח, והפעילו. צילום אנטולי מיכאלו
הכניסו לבלנדר את עגבניות השרי, השמן והמלח, והפעילו. צילום אנטולי מיכאלו

חומרים

1.5 ק"ג עגבניות שרי כתומות עם עוקץ ירוק

רבע כוס שמן זית

קורט מלח

להגשה

חופן זרעי דלעת קלויים

עגבניות שרי אדומות חצויות

פלפל צ׳ילי אדום

חופן עלי כוסברה לקישוט

מלח

קוביות קרח

אופן ההכנה

שטפו את עגבניות השרי, השאירו את העוקץ.

הכניסו לבלנדר כמו נינג'ה את עגבניות השרי, השמן והמלח, והפעילו.

הגשה

מזגו את התערובת לקעריות קטנות והוסיפו 3 קוביות קרח.

פזרו בכל קערה: עגבניית שרי חצויה, 3 פרוסות פלפל צ'ילי אדום, כוסברה, וקצת מלח גס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה