דונה היי – לסעוד

דונה היי, אושיה קולינרית בת עמנו, שתוכניות הטלוויזיה שלה זוכות להצלחה רבה, מוציאה ספר נוסף מפרי עטה ומתכוניה. שמו "לסעוד", והוא מיועד לפי המוציאים לאור, לכל מי שאוהב לארח ורוצה לבשל מתכונים מעוררי השראה, לצד הצעות הגשה ורעיונות למזון ומשקאות

דונה היי – לסעוד
מבית המגזין מארי קלייר
מאת דונה היי
עריכה קולינרית: ישראל אהרוני
מאנגלית: פנינה ויסקי-בירן
כנרת בית הוצאה לאור 
מחיר מומלץ לצרכן 128 ₪

דונה היי, אושיה קולינרית בת עמנו, שתוכניות הטלוויזיה שלה זוכות להצלחה רבה, מוציאה ספר נוסף מפרי עטה ומתכוניה. שמו "לסעוד", והוא מיועד לפי המוציאים לאור, לכל מי שאוהב לארח ורוצה לבשל מתכונים מעוררי השראה, לצד הצעות הגשה ורעיונות למזון ומשקאות.

הספר (לא כשר) נפתח בטקסטים קצרים על תכנון תפריט, הגשה מוצלחת, וחשיבותו של תזמון בכל הקשור לבישול ואירוח. הפרק הבא עוסק ביינות והתאמתם לאוכל, ובהחלט יתרום למי שאינם מתמצאים בנבכי עולם היין.

פרקי המתכונים הם: קפה ועוגה, אידוי בנוסח אסיאתי, ארוחות צהריים בגינה, גריל, אוכל נייד, משקאות, במהירות, ארוחת ערב כפרית ועוד, ארוחות ערב על השטיח האדום (אירועים מיוחדים), ומסיבת תה.

בין המתכונים בספר: צדפות בקאלופ צרורות על סלט לימון ונענע; פאי "חופשי" של פירות קיץ; נקנינקית בקר חריפה ורוקט; פריטטות קטנות של בטטה ומרווה; טארט של תאנים ואוכמניות; קוסקוס נענע עם עגבניות מטוגנות.
שימו לב לכך שהתזזיתיות והמעברים בין מתוק ומלוח הם מאפיינים של הספר שנראה כמיוצר מהכרטסות הידועות של מארי קלייר (עד 4 מתכונים בעמוד), כשמקרים רבים עמוד = ארוחה שלמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר