דקירי מלון וקמפרי

 

4 מנות

חומרים:
1 כוס (200 מ"ל) רום משובח וקפוא
4 כפות קמפרי
2 כפות אבקת סוכר (לא חובה, תלוי במתיקות המלון)
4 כוסות מלון בשל וקר, ללא קליפה וגרעינים
10 קוביות קרח

אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את כל החומרים פרט לקמפרי, וטוחנים עד לקבלת משקה חלק.

הגשה:
מוזגים לכוסות גבוהות ומזליפים בעדינות את הקמפרי פנימה.

ערכים תזונתיים למנה:
251 קלוריות, 23 גרם פחמימות, 1.5 גרם חלבון, 0 גרם שומן


המתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה