הביסטקה אלא פיורנטינה הטוב ביותר בטוסקנה

ליד סיפוריו והתלהבותו של מססימו, תמיד תופיע טעימה (משהו שלמד מהסבתא, האמא וכו'). קפיצה למטבח, והנה הוא חוזר עם עוד מאפה מיוחד

לשוהים בחופשה בטוסקנה, לא להחמיץ את מסעדתו של השף מססימו במרצ'יאנו. כאן אכלנו את הביסטקה אלה פיורנטינה הטוב ביותר, חוץ מפסטות ומאכלים מסורתיים מיוחדים.
את החוויה במקום מלווים ביין משובח (את היין המשובח שלנו הבאנו מהחווה העתיקה בה שהינו: Az. Il Querciollo).

ליד סיפוריו והתלהבותו של מססימו, תמיד תופיע טעימה (משהו שלמד מהסבתא, האמא וכו'). קפיצה למטבח, והנה הוא חוזר עם עוד מאפה מיוחד – הכול מעבר מהמנות עליהן התענגנו.
כל החוויה הקולינרית אינה יקרה, ושווה כל סנט ודקה.

מססימו התלהב מהיין שהבאנו, וביקש ליצור קשר ולקבל עוד.
ללמדכם כי ישנם יינות מעולים ולא יקרים. אינני מוציא בטוסקנה יותר מ- 20 יורו על יין, ותמיד מופתע לטובה.

פרטים נוספים ותמונות:
www.italy-vacation.com/pages/index.php?page_id=8

לא לשכוח למסור דש מאיזנמן ולצרף תמונה מהמקום.

כמעט הכל על הביסטקה אלא פיורנטינה
הסטייק באיטליה נלקח מעגלים מסוג קניאנה שצבעם אפור לבן, המגודלים לייעודם הקדוש.
משקל הביסטקה לצלחת בין 800 ל- 1,200 גרם של תענוג.
לעשיית הביסטקה נדרשים מסורת וניסיון, והתוצאה בלתי נשכחת.
אישית הביסטקה עדיף בעיניי על פני הניו-יורק סטריפ והפילה מיניון.
עשיית הביסטקה, החל מבחירת הנתח, הינה פשוט אמנות. מגיעים לרמה הגבוהה ביותר רק לאחר שנים רבות, וכל מי שטעם פשוט נכנע.


משה איזנמן, טל. 052-3785955, [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר