המטבח הקל של פסקל

המטבח הקל של פסקל
מאת פסקל פרץ-רובין
צילומים: דרור כץ
בהוצאת ברגש
המחיר: 119 ש"ח
להשיג ברשת סטימצקי ובחנויות הספרים ברחבי הארץ

מומחית הבישול הביתי, פסקל פרץ-רובין, הוציאה לאור ספר בישול חדש למשפחה המודרנית. "המטבח הקל של פסקל, הוא הספר השני שלה במסגרת 
"ברגש",  בית ההוצאה שהקימה להפקה עצמית של ספרי בישול.
הספר, המבוסס על מדור האוכל הפופולרי של פסקל פרץ-רובין במגזין "דרך האוכל", פותח פתח לבשלנים חדשים ומנוסים כאחד לבישול מהנה, קליל ויעיל, עם פתרונות מיידיים ופשוטים שהופכים את השהייה במטבח לחוויה נעימה, עם מינימום מאמץ ומקסימום תוצאות.

הספר מאגד יותר מ-120 מתכונים המתייחסים לכל סוגי המנות בארוחה, חלקם שאובים מהמטבח המסורתי וחלקם חדישים יותר, של מנות הזוכות לפופולריות גבוהה במטבח הישראלי

"אני מקווה שהספר יהיה חלק בלתי נפרד מכל מטבח", אומרת פסקל, "כמו סכין חיתוך טובה או התבלין הסודי שעושה נפלאות לכל תבשיל"

לצד האוכל הטוב של היומיום מופיעים בספר גם מתכונים המתאימים לחגים השונים ולאירוח חברתי. כל מתכון מוסבר באופן מאיר עיניים, מלווה בצילומים של דרור כץ, ולקינוח מצורף אליו גם "טיפסקל" – טיפ אחד מתוך ים הטיפים שאספה פרץ-רובין באלפי שעות מטבח, לגיוון המנות ולעיצובן כך שייראו כאילו עברו תחת ידיו של שף מקצועי.

לכל מתכון מסובך יש קיצורי דרך, ולכל מרכיב שלא נמצא בהישג יד אפשר למצוא תחליף. הספר מקיף את מגוון תחומי הבישול והאפייה וישמש כלי עזר לכל בשלן, זוג צעיר או הורים עסוקים.

פסקל פרץ-רובין היא בשלנית ואופה, מומחית למאכלי עדות ישראל ולבישול מהיר ועכשווי למשפחה, עיתונאית בתחום המזון והמחברת של שמונה ספרי בישול, שהפכו לרבי מכר מיד עם הוצאתם: מטעמי צפון אפריקה, מטעמי ישראל, מטעמי עיראק, עוגת השבוע, עוד עוגת השבוע, המטבח של פסקל, ללקק אצבעות (לילדים) ומטעמים טריפוליטנים. היא פירסמה לאורך השנים טורים המוקדשים לאוכל בעיתונים ובמגזינים שונים והיתה אורחת קבועה ומבוקשת בתוכניות טלוויזיה ורדיו כמקצוענית בתחומי הבישול והמטבח. במקביל לעיסוקיה התקשורתיים היא גם מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה בנושאים בתחומי התמחותה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה