השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" מציג תפריט חורף חדש

כה אומר השף: "אני מבטיח לרגש מחדש את אלו שכבר ריגשתי, להפתיע אחרים, ומקווה להכיר קהל חברים חדש באדורה. תפריט החורף משלב חומרי גלם עונתיים, חומרי גלם קלאסיים, ובעיקר המון אהבה ומחשבה"

השף אבי ביטון ממסעדת אדורה, חונך בימים אלה תפריט חורף חדש, והוא מצהיר: "אני מבטיח לרגש מחדש את אלו שכבר ריגשתי, להפתיע אחרים, ומקווה להכיר קהל חברים חדש באדורה. תפריט החורף משלב חומרי גלם עונתיים, חומרי גלם קלאסיים, ובעיקר המון אהבה ומחשבה".

בין המנות החדשות:
מנה ראשונה של פילה יען בלו על סלט טרשי– פרוסות דקות של פילה יען צרובות קלות, מונחות על סלט מרוקאי של גזר, כרובית, פלפל אדום, בצל וכוסברה – 35 ₪.
פסטיה של סרטנים כחולים וגבינת עיזים – מאפה של עלי בוריק ממולא בשר סרטנים כחולים,גבינת עיזים, עגבניות ותרד – 39 ₪.
עיקרית של קסרול לחי עגל בקרם כמהין – לחי עגל בבישול ארוך עם ירקות שורש ויין אדום, מוגשת בקרם עדין של פטריות כמהין – 77 ₪.
ועוד הפתעות.


מסעדת אדורה
בן יהודה 226, תל-אביב
טל. 03-6050896

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר