וויסקי Sir Edward's עושה עלייה לארץ הקודש

הוויסקי מיוצר במזקקת Starlaw שבלב חבל ה-Highlands בסקוטלנד עם מים ממאגרים מיוחדים באזור ובהליך המסורתי הסקוטי שכולל שימוש במערכות זיקוק וויסקי מסורתיות ואותנטיות. צילום אמנון פאר
מקור הוויסקי בסיפור עתיק שמגיע מסקוטלנד, לפיו אציל מקומי גילה סוד אלכימי, וממנו הצליח לייצר את הגרסה הראשונה של Sir Edward's. מאז הבטיח אותו אציל לשמור על המתכון הסודי ולהעבירו מדור לדור

 Sir Edward's – וויסקי סקוטי אותנטי ומוכר באיים הבריטיים, הושק בישראל לברמנים, מובילי דעת קהל ועיתונאים ע"י החברה המשווקת – ספיריטים.

וויסקי Sir Edward's מיוצר במזקקת Starlaw שבלב חבל ה-Highlands בסקוטלנד, עם מים ממאגרים מיוחדים באזור, ובהליך המסורתי הסקוטי שכולל שימוש במערכות זיקוק וויסקי מסורתיות ואותנטיות. מקור הוויסקי בסיפור עתיק שמגיע מסקוטלנד, לפיו אציל מקומי גילה סוד אלכימי, וממנו הצליח לייצר את הגרסה הראשונה של Sir Edward's. מאז הבטיח אותו אציל לשמור על המתכון הסודי ולהעבירו מדור לדור.

איאן אלן מלווה טעימות מקצועיות של המזקקה ב-13 השנים האחרונות. צילום אמנון פאר
איאן אלן מלווה טעימות מקצועיות של המזקקה ב-13 השנים האחרונות. צילום אמנון פאר

בהשקה שהתקיימה במסעדת "קוואטרו" בתל אביב, נכח השגריר הבינלאומי של המזקקה – איאן אלן,  שאחראי על פיתוח והוצאה לפועל של וויסקי במהדורות מוגבלות, ומלווה טעימות מקצועיות של המזקקה ב- 13 השנים האחרונות.  אלן פתח את הטעימה עם כוסיות של תזקיק לתת (MALT) בזיקוק ראשוני עם 63%, ותזקיק אלכוהול ודגנים (שעורה וחיטה) עם 69% אלכוהול. הוא הדגיש את הבחירה המוקפדת של הלתת והחיטה שמשלימים אחד את השני. וויסקי Sir Edward's, שלשמו התכנסנו, היה בחביות עץ אלון לתקופה של 3-6 שנים, באף הוויסקי עדין ומעט חריף. הטעם מתובל, פירותי ומתקתק, ומעט טעם עץ. טעמנו גם Smoky Sir Edward's – וויסקי מעושן  בן 12 שנים, שאפשר ללגום אותו נקי, עם קרח, או כמו שאני אהבתי – עם מעט מים.

את וויסקי Sir Edward's מייבאת  קבוצת "ספיריטים סחר" שנוסדה בשנת 2006, ומייבאת ומשווקת את וודקה ואן גוך. החברה מייבאת ומשווקת בארץ מגוון מותגי אלכוהול וכהילים בדרגות פרימיום וסופר פרימיום.

וויסקי Sir Edward's מגיע  בשני גדלים: 1 ליטר – מחירו 99 ₪, ו- 700 מ"ל – 79 ₪. בשניהם 40% אלכוהול. להשיג בברים ובחנויות אלכוהול מובחרות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר