חומוסיה משודרגת באזור התעשיה בהרצליה

מסעדת גרגיר בהרצליה מגישה אוכל מזרח תיכוני במעטפת עכשווית. בתפריט: תבשילים ביתיים מאגן הים התיכון, חומוס ועיצוב מודרני.

התפריט שם דגש על מנות אותנטיות. מדי יום מוגשים תבשילים משתנים: קוסקוס מרוקאי בירקות שורש, קדרת בשר וקטניות חורפית, מוסקת חצילים ועגבניות, מרק גולש מהביל, ממולאים, סיניית עגבניות ומרקים מתחלפים.

בנוסף לתבשילים, התפריט הקבוע של גרגיר מציע חומוס שמיוצר על פי מתכון מיוחד שהגיע היישר ממזרח ירושלים.

העיצוב של גרגיר משלב אלמנטים אותנטיים מהתקופה העותומנית המזרחית בשילוב אלמנטים דקורטיביים מארמון מלכותי ובאווירת משתה גדולה. גרגיר מאגדת יחד את התקופות באופן קולינארי וויזואלי. לדברי המעצב רון לוקר תכנון התאורה, השנדלייר, מנורות הדרבושים הלבנות ופמוטי הכסף הגדולים, מספקים אוירה אינטימית המשרה תחושת פאר ורוגע במהלך הארוחה. גווני הירוק והזהבים, משלבים את שתי התקופות, התקופה היאפית של ימינו וזו של סיפורי אלף לילה ולילה.

גרגיר מציעה תפריט עסקית צהריים ביתית של תבשילים ובשרים. העסקית מוגשת בימים א'-ה' בין השעות 12:00 עד 17:00 במסגרתה מוצעת מנה עיקרית, שתי תוספות ושתייה לבחירה. (34-45 שקל).

גרגיר- חומוס בר ובשר
רחוב המנופים 9, מתחם אקרשטיין
שעות פתיחה: 10:00 עד חצות
טלפון: 09-9589563






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה