חזה אווז ברוטב תפוזים ורימון על מצע אגסים ביין

מצרכים:500 גר' חזה אווז נקי מעצם1/2 כוס רכז תפוזים3 כפות סוכר חום1 כוס גרגירי רימון1.5 כוס מים1/4 1 כוס יין1 אגס (מבושל ביין אדום וסוכר)1 מקל קינמון2 כפות קורנפלוראופן ההכנה:את חזה האווז יש להשרות יום קודם ברכז התפוזים והסוכר.על מחבת עם מעט שמן צורבים את חזה האווז משני צידיו עד להשחמה.לעטוף כל נתח בנייר כסף ולהניח בתנור ל- 30 דקות, חום בינוני.הכנת הרוטב:באותו מחבת שבו נצרב האווז יש להכין קרמל מ– 3 כפות סוכר.להוסיף את רכז התפוזים בו היה מושרה האווז, את כוס המים, היין ואת מקל הקינמון.לאחר ההרתחה יש להוסיף את גרגירי הרימון, ולהסמיך את הרוטב עם 2 כפות קורנפלור – ו1/2 כוס מים קרים.את נתח חזה האווז אפשר לפרוס ל- 3 חתיכות שוות ולהגישן על גבי האגס המבושל ביין.את הרוטב יוצקים מעל.

מצרכים:
500 גר' חזה אווז נקי מעצם
1/2 כוס רכז תפוזים
3 כפות סוכר חום
1 כוס גרגירי רימון
1.5 כוס מים
1/4 1 כוס יין
1 אגס (מבושל ביין אדום וסוכר)
1 מקל קינמון
2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:
את חזה האווז יש להשרות יום קודם ברכז התפוזים והסוכר.
על מחבת עם מעט שמן צורבים את חזה האווז משני צידיו עד להשחמה.
לעטוף כל נתח בנייר כסף ולהניח בתנור ל- 30 דקות, חום בינוני.

הכנת הרוטב:
באותו מחבת שבו נצרב האווז יש להכין קרמל מ– 3 כפות סוכר.
להוסיף את רכז התפוזים בו היה מושרה האווז, את כוס המים, היין ואת מקל הקינמון.
לאחר ההרתחה יש להוסיף את גרגירי הרימון, ולהסמיך את הרוטב עם 2 כפות קורנפלור – ו1/2 כוס מים קרים.
את נתח חזה האווז אפשר לפרוס ל- 3 חתיכות שוות ולהגישן על גבי האגס המבושל ביין.
את הרוטב יוצקים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר