רכיבים (עבור 3-4 מנות):
חצי ק"ג חזה עוף פרוס דק מאוד
150 גר' בצל פרוס
30 גר' שמן סויה
30 גר' רוטב מומבאי קנור
מלח, פלפל, כמון
3-4 יחידות טורטייה
חצי כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)
סלט ערבי קצוץ
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
150 גרם פלפל שיפקה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ- 5 דקות.
מוציאים את הבצל ושומרים בצד.
מתבלים את הבשר במלח, פלפל וכמון, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים למחבת את הבצל ואת רוטב מומבאי ומבשלים 2 דקות נוספות.
להגשה:
מורחים טחינה על הטורטייה ומעל את חתיכות העוף הדקות.
מוסיפים סלט ומגלגלים.
מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.