חזה עוף בעשבי תיבול

 

חומרים
1 יח' חזה עוף נקי משומן ועור
רבע כוס שמן סויה
מלח ופלפל שחור
חופן נענע קצוצה גס
חופן כוסברה קצוצה גס
חופן שמיר קצוץ
1 יח' לימון סחוט
1 יח' פלפל שאטה קצוץ
2 וחצי כוס שמן זית

אופן ההכנה
1. במחבת מחממים שמן לחום בינוני.
2. מטגנים את חזה העוף ½ דקה מכל צד.
3. בנפרד מערבבים את שאר החומרים (עשבי תיבול קצוצים + שמן
זית+ לימון + שאטה, מלח, פלפל).
4. מסדרים את החזית בתבנית אפייה ויוצקים את התערובת מעל.
5. אופים בתנור כ- 12-15 דקות בחום של 180 מעלות.
6. מגישים חם מאוד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה