fbpx

חזה עוף בעשבי תיבול

חומרים1 יח' חזה עוף נקי משומן ועוררבע כוס שמן סויהמלח ופלפל שחורחופן נענע קצוצה גסחופן כוסברה קצוצה גסחופן שמיר קצוץ1 יח' לימון סחוט1 יח' פלפל שאטה קצוץ2 וחצי כוס שמן זיתאופן ההכנה1. במחבת מחממים שמן לחום בינוני.2. מטגנים את חזה העוף ½ דקה מכל צד.3. בנפרד מערבבים את שאר החומרים (עשבי תיבול קצוצים + שמן זית+ לימון + שאטה, מלח, פלפל).4. מסדרים את החזית בתבנית אפייה ויוצקים את התערובת מעל.5. אופים בתנור כ- 12-15 דקות בחום של 180 מעלות.6. מגישים חם מאוד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 יח' חזה עוף נקי משומן ועור
רבע כוס שמן סויה
מלח ופלפל שחור
חופן נענע קצוצה גס
חופן כוסברה קצוצה גס
חופן שמיר קצוץ
1 יח' לימון סחוט
1 יח' פלפל שאטה קצוץ
2 וחצי כוס שמן זית

אופן ההכנה
1. במחבת מחממים שמן לחום בינוני.
2. מטגנים את חזה העוף ½ דקה מכל צד.
3. בנפרד מערבבים את שאר החומרים (עשבי תיבול קצוצים + שמן
זית+ לימון + שאטה, מלח, פלפל).
4. מסדרים את החזית בתבנית אפייה ויוצקים את התערובת מעל.
5. אופים בתנור כ- 12-15 דקות בחום של 180 מעלות.
6. מגישים חם מאוד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר