חזה עוף בקוסקוס, קינואה וכרובית

 

לסועד אחד

חומרים:
220 גר' נתח חזה עוף
1 בצל סגול קצוץ
250 גר' קינואה
¼ כרובית מגורדת
שמן זית
אורגנו קצוץ
עלי דפנה
פלפל אנגלי
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בסיר בינוני, מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את הקינואה והכרובית המגורדת ומטגנים כ- 2 דקות. מכסים במים רותחים, מוסיפים את עלי הדפנה ופלפל אנגלי, ומבשלים כ-10 דקות נוספות (או עד לרכות הקינואה).
מתבלים במלח פלפל וזעתר קצוץ.
צולים חזה עוף על הגריל או במחבת (ללא שמן), ומניחים על הקינואה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה