חזה עוף בקוסקוס, קינואה וכרובית

לסועד אחד חומרים:220 גר' נתח חזה עוף 1 בצל סגול קצוץ 250 גר' קינואה¼ כרובית מגורדת שמן זית אורגנו קצוץ עלי דפנה פלפל אנגלי מלח פלפל אופן ההכנה:מחממים שמן זית בסיר בינוני, מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את הקינואה והכרובית המגורדת ומטגנים כ- 2 דקות. מכסים במים רותחים, מוסיפים את עלי הדפנה ופלפל אנגלי, ומבשלים כ-10 דקות נוספות (או עד לרכות הקינואה). מתבלים במלח פלפל וזעתר קצוץ. צולים חזה עוף על הגריל או במחבת (ללא שמן), ומניחים על הקינואה.

לסועד אחד

חומרים:
220 גר' נתח חזה עוף
1 בצל סגול קצוץ
250 גר' קינואה
¼ כרובית מגורדת
שמן זית
אורגנו קצוץ
עלי דפנה
פלפל אנגלי
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בסיר בינוני, מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את הקינואה והכרובית המגורדת ומטגנים כ- 2 דקות. מכסים במים רותחים, מוסיפים את עלי הדפנה ופלפל אנגלי, ומבשלים כ-10 דקות נוספות (או עד לרכות הקינואה).
מתבלים במלח פלפל וזעתר קצוץ.
צולים חזה עוף על הגריל או במחבת (ללא שמן), ומניחים על הקינואה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר