fbpx

חזה עוף מזלי

חומרים ל- 2 סועדים:2 נתחים של חזה עוף½ כוס חלב קוקוס1 כפית חמאת בוטנים1 כף שמן זיתעלי רוזמרין טריקורט מלחקורט פלפל שחורקורט קאריאופן ההכנה: מכינים מרינדה המורכבת ממלח, פלפל ושמן זית.משרים בה את חזה העוף כשעה.צורבים את חזה העוף בגריל פסים כדקה מכל צד.להכנת הרוטב:יוצקים חלב קוקוס למחבת חמה.מוסיפים פנימה את חמאת הבוטנים, קארי ועלי הרוזמרין.ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.את הרוטב שהתקבל יוצקים לתוך תבנית יחד עם חזה העוף.אופים בתנור שחומם מראש כרבע שעה.מומלץ להגיש עם אורז לבן.פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.ilאו בטל. 03-6912540
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 2 סועדים:
2 נתחים של חזה עוף
½ כוס חלב קוקוס
1 כפית חמאת בוטנים
1 כף שמן זית
עלי רוזמרין טרי
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט קארי

אופן ההכנה:
מכינים מרינדה המורכבת ממלח, פלפל ושמן זית.
משרים בה את חזה העוף כשעה.
צורבים את חזה העוף בגריל פסים כדקה מכל צד.

להכנת הרוטב:
יוצקים חלב קוקוס למחבת חמה.
מוסיפים פנימה את חמאת הבוטנים, קארי ועלי הרוזמרין.
ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.

את הרוטב שהתקבל יוצקים לתוך תבנית יחד עם חזה העוף.
אופים בתנור שחומם מראש כרבע שעה.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.

פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר