חזה עוף מכובס ואגסי אנג'ו על סלט ירוק

יובל בר-נר "איש האגסים" מציג מתכון המוקדש לבעלי רמת סוכר גבוהה ולשומרים על דיאטה ומשלב את חזה העוף בטעמיו המקוריים ואגסי אנג'ו אמריקאים

כשחזה העוף קר, חותכים לפרוסות ובונים את המנה: סלט, עליו הבשר והאגס הצלוי, ומקשטים בגרעיני שומשום
כשחזה העוף קר, חותכים לפרוסות ובונים את המנה: סלט, עליו הבשר והאגס הצלוי, ומקשטים בגרעיני שומשום

חומרים ל-2 מנות

1 חזה עוף טרי

2 אגסי אנג'ו אדום או ירוק בשלים

לסלט

1 לב חסה ערבית

1 מלפפון ירוק

כמה פלחי תפוז (רצוי מפולטים)

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות שמן זית

2 כפות מיונז דל קלוריות

1 כפית רוטב ווסטצ'סטר

חופן גרעיני שומשום

אופן ההכנה

שמים את חזה העוף בסיר עם מים, מביאים לרתיחה, מחכים שתי דקות בדיוק, מכבים את האש ונותנים לחזה להתקרר בתוך המים.

חוצים את האגס או פורסים לפרוסות, וצולים קלות במחבת עם טיפת שמן או חמאה.

מכינים סלט מהחסה, המלפפון והתפוז.

שמים את המלח, הפלפל, המיונז רוטב ווסטצ'סטר ושמן זית בצנצנת. מנערים היטב ומתבלים את הסלט.

כשחזה העוף קר, חותכים לפרוסות ובונים את המנה: סלט, עליו הבשר והאגס הצלוי.

מקשטים בגרעיני שומשום.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה