חזה עוף פרוס ממולא בפטריות צלויות בצ'ימיצ'ורי

 

החומרים (ל- 4 מנות):
4 יח' חזה עוף פרוס
250 גר' פטריות שמפניון
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
4 כפות שמן זית של בני דרום
1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של בני דרום
מלח, פלפל שחור גרוס לטעמכם
1 חבילה עירית קצוצה
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
מאדים את הבצל בשמן עד זגוגיות, מוסיפים את הפטריות ומאדים יחדיו.
מוסיפים את השום, המלח, הפלפל וחצי חבילת עירית קצוצה.
ממלאים את חזה העוף בפטריות ומגלגלים. מסדרים בתוך תבנית אפיה, יוצקים מעל את הצ'ימיצ'ורי, וצולים בתנור בחום של 200-180 מעלות, ל- 15-10 דקות.
פורסים ומגישים בליווי הרוטב שהצטבר בתבנית, מעוטר בעירית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה