חזה עוף צלוי על סלסת אבוקדו

מרכיבים2 יחידות חזה עוףלמרינדה200 מ"ל שמן זית1 כפית תבלין קייג'וןקורט פלפל גרוס2 שיני שום פרוסותלערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את חזה העוף לחצי שעה עד שעה.לסלסה3 יח' אבוקדו חתוך לקוביות קטנות1 בצל סגול קצוץ3 שיני שום כתושות2 עגבניות חלוטות, קלופות וקצוצות1 פלפל צ'ילי קצוץ1 צרור כוסברה קצוץגרידה מלימון אחד.לתיבולמיץ מלימון אחד2 כפות שמן זיתכפית מלח.לערבב את כל חומרי הסלסה יחד. לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח.אופן ההכנהלסדר את הסלסה על צלחת הגשה, לצרוב את חזה עוף על מחבת פסים חמה, להניח מעל ולהגיש.

מרכיבים
2 יחידות חזה עוף

למרינדה
200 מ"ל שמן זית
1 כפית תבלין קייג'ון
קורט פלפל גרוס
2 שיני שום פרוסות

לערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את חזה העוף לחצי שעה עד שעה.

לסלסה
3 יח' אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ
3 שיני שום כתושות
2 עגבניות חלוטות, קלופות וקצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 צרור כוסברה קצוץ
גרידה מלימון אחד.

לתיבול
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
כפית מלח.

לערבב את כל חומרי הסלסה יחד. לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח.

אופן ההכנה
לסדר את הסלסה על צלחת הגשה, לצרוב את חזה עוף על מחבת פסים חמה, להניח מעל ולהגיש.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר