מרכיבים
2 יחידות חזה עוף
למרינדה
200 מ"ל שמן זית
1 כפית תבלין קייג'ון
קורט פלפל גרוס
2 שיני שום פרוסות
לערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את חזה העוף לחצי שעה עד שעה.
לסלסה
3 יח' אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ
3 שיני שום כתושות
2 עגבניות חלוטות, קלופות וקצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 צרור כוסברה קצוץ
גרידה מלימון אחד.
לתיבול
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
כפית מלח.
לערבב את כל חומרי הסלסה יחד. לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח.
אופן ההכנה
לסדר את הסלסה על צלחת הגשה, לצרוב את חזה עוף על מחבת פסים חמה, להניח מעל ולהגיש.