חזות וכרעיים טבעוף ממולאים

המתכון מופיע בדיסק מתכונים והסברים על בשר שהפיק "כצל'ה", למען המשתתפים בפרויקט "קדימה" המעניק סביבה חברתית לבוגרים בעלי נכויות פיזיות (בעיקר שיתוק מוחין). ניתן לרכוש את הדיסק בכצל'ה בעלות של 15 ₪. כל ההכנסות ממכירתו הן קודש לקבוצה. המטרה לאסוף עד ערב יום העצמאות לפחות 30,000 ש"ח

המתכון מופיע בדיסק מתכונים והסברים על בשר שהפיק "כצל'ה", למען המשתתפים בפרויקט "קדימה" המעניק סביבה חברתית לבוגרים בעלי נכויות פיזיות (בעיקר שיתוק מוחין). ניתן לרכוש את הדיסק בכצל'ה בעלות של 15 ₪, כל ההכנסות ממכירתו הן קודש לקבוצה. המטרה לאסוף עד ערב יום העצמאות לפחות 30,000 ש"ח.


מצרכים:
2 חזות טבעוף עם כיס למילוי
4 כרעיים טבעוף ללא עצם מוכן למילוי

רכיבי המילוי:
3 גבעולי כרישה קצוצה
200 גר' אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
8-10 דבלים מבושלות ביין אדום וקצוצות
50 גר' צנוברים קלויים
סלסלת פטריות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

לרוטב:
חצי כוס יין אדום מצומצם בו בישלנו הדבלים
חצי כוס ציר בקר מצומצם
מעט חומץ בלסמי משובח
מלח ים, פלפל שחור גרוס טרי
אופציה – מעט מחמאה

אופן ההכנה:
משחימים הכרישה, מוסיפים אווז מעושן, הדבלים, צנוברים, פטריות ופטרוזיליה.
ממלאים העופות.
משחימים העופות הממולאים ומעבירים לתנור ל- 20 דקות.
מכינים הרוטב ומשלימים את טעמו.

בהגשה:
מניחים כרע וחצי חזה על צלחת מקשטים ברוטב.


כצל'ה בהנהלת אייל כץ ורועי פרס, ממוקם במרכז שרונה, כפר סבא, טל. 09.7401091, www.ketzale.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר