חומרים ואופן ההכנה:
מערבבים בקערה 2 כפות רוטב סויה, כף רוטב צ'ילי מתוק, כף מירין, כף שמן שומשום קלוי וכפית ג'ינג'ר טרי מגורר דק.
פורסים גבינת חלומי גד לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומניחים במרינדה.
משהים 5 דקות, הופכים צד ומשהים עוד 5 דקות.
מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה (אין צורך לשמן) ומטגנים כדקה-שתיים מכל צד, עד הזהבה. או לחילופין שמים את השיפודים על מנגל .
מגישים חם על סלט חסה או עם פלטת ירקות.
מחיר מומלץ לאריזת 200 גרם: 20.78 ש"ח
צילום מורג ביטן