fbpx

חציל ודג סלמון על גחלים

מצרכים לסועד אחד:חציל בלאדינתח פילה סלמון טריפלפל אדום (גמבה)עלי בייבירוטב צ'ימיצ'ורי (מוכן מראש)מלח גס פלפל גרוס4 עלי בזיליקוםאופן ההכנה:מניחים חציל שלם על הגריל עד שמתרכך.במקביל פורסים את הסלמון לשניים ומניחים גם כן על הגריל.מתבלים בקצת רוטב צ'ימיצ'ורי, מלח גס ופלפל גרוס משני הצדדים.צורבים את הנתחים כ- 4 דקות בכל צד (תלוי בגודל הנתח). כשהם מוכנים, מורידים את העור.לממרח הפלפלים:קולים את הפלפל האדום על הגריל ומורידים את הקליפה. טוחנים אותו עם 4 עלי בזיליקום, שמן זית וקצת מלח (טוחנים עד שנוצר ממרח).הרכבת המנה:מניחים על צלחת קצת עלי בייבי ועליהם את החציל שמנוקה מקליפה. על החציל מניחים את שני נתחי הסלמון ומזליפים בעדינות שמן זית וממרח פלפלים.ניתן לקשט עם שבבי פרמזן.מסעדת הדגים – נמל עין גב, 04-6658008, www.eingev.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לסועד אחד:
חציל בלאדי
נתח פילה סלמון טרי
פלפל אדום (גמבה)
עלי בייבי
רוטב צ'ימיצ'ורי (מוכן מראש)
מלח גס
פלפל גרוס
4 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
מניחים חציל שלם על הגריל עד שמתרכך.
במקביל פורסים את הסלמון לשניים ומניחים גם כן על הגריל.
מתבלים בקצת רוטב צ'ימיצ'ורי, מלח גס ופלפל גרוס משני הצדדים.
צורבים את הנתחים כ- 4 דקות בכל צד (תלוי בגודל הנתח).
כשהם מוכנים, מורידים את העור.

לממרח הפלפלים:
קולים את הפלפל האדום על הגריל ומורידים את הקליפה.
טוחנים אותו עם 4 עלי בזיליקום, שמן זית וקצת מלח (טוחנים עד שנוצר ממרח).

הרכבת המנה:
מניחים על צלחת קצת עלי בייבי ועליהם את החציל שמנוקה מקליפה.
על החציל מניחים את שני נתחי הסלמון ומזליפים בעדינות שמן זית וממרח פלפלים.
ניתן לקשט עם שבבי פרמזן.

מסעדת הדגים – נמל עין גב, 04-6658008, www.eingev.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר