חרוסת עם חוויאג'

יש שאוהבים לאכול את החרוסת כממרח על מצה ויש שאוהבים כמלית לעוגיות. "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה לשדרג את החרוסת השגרתית ומציגה מתכון לחרוסת עם חוויאג'

לשדרג את החרוסת השגרתית עם חוויאג'
לשדרג את החרוסת השגרתית עם חוויאג'. צילום הדס ניצן

 

מצרכים

500 גרם מחית תמרים

1 כוס אגוזי מלך טבעיים טחונים גס

1 כוס שקדים טבעיים טחונים גס

2 כפיות "חוויאג' לעוגיות" כמו של חוות דרך התבלינים

1 כוס יין אדום

אופן ההכנה

להכניס את כל המצרכים ביחד לקערה אחת.

לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד יחסית.

ניתן להגיש כממרח, ליצור כדורים או להשתמש כמלית לעוגיות.

 

מתכון של "חוות דרך התבלינים" שחוגגת את פסטיבל הזעתר בחג הפסח 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה