fbpx

טורטייה בקר

מרכיבים:חמש טורטיות ריקות 250 גרם בשר בקר טחוןצנובריםבצל מטוגןקופסה רסק עגבניותמלחפלפלאופן ההכנהמוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבשר. מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים ומתבלים לפי הטעם.מוסיפים רסק עגבניות לקשירת כל המרכיבים. ממלאים את הטורטייה בבשר ומקפלים לחצי (ניתן להבריש את הטורטייה בביצה ולפזר שומשום).אופים בתנור כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
חמש טורטיות ריקות
250 גרם בשר בקר טחון
צנוברים
בצל מטוגן
קופסה רסק עגבניות
מלח
פלפל

אופן ההכנה
מוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבשר. מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים ומתבלים לפי הטעם.

מוסיפים רסק עגבניות לקשירת כל המרכיבים.

ממלאים את הטורטייה בבשר ומקפלים לחצי (ניתן להבריש את הטורטייה בביצה ולפזר שומשום).

אופים בתנור כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר