טחינה קולדה

קוקטייל חגיגי ליום העצמאות של המיקסולוג מוש בודניק מ"סושיאל קלאב". להכנה בקוקטייל בלנדר

לקשט באננס ושומשום שחור. צילום אנטולי קריניצקי
לקשט באננס ושומשום שחור. צילום אנטולי קריניצקי

מצרכים

1 כדור סורבה קוקוס

20 מ"ל טחינה גולמית

30 מ"ל מיץ אננס

50 מ"ל בקרדי

25 מ"ל סירופ קוקוס

10 מ"ל סירופ ורדים

צילום אנטולי קריניצקי
צילום אנטולי קריניצקי

אופן ההכנה

לשים עם הרבה קרח בבלנדר,

למזוג לכוס קוקטייל.

לקשט באננס ושומשום שחור.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה