טירמיסו

 

מרכיבים:
אספרסו חזק, לא ממותק או נס-קפה חזק + מים + ליקר קפה (קלואה)
(סה"כ כ-500 מ"ל נוזל לטבילת הבישקוטים)
כ -1/2 ק"ג בישקוטים
500 גרם מסקרפונה
3 כפות רום כהה
6 חלמונים
3 חלבונים
250 גרם סוכר
500 מל' שמנת מתוקה
2 כפות אבקת נס קפה
תמצית וניל
קורט מלח
אבקת קקאו לקישוט

אופן ההכנה:
טובלים מחצית מכמות הבישקוטים משני הצדדים בנוזל הקפה.
מרפדים שכבה ראשונה של התבנית.
מערבבים מסקרפונה + רום.
מקציפים חלמונים + חלק מהסוכר על בן-מרי עד להסמכה ,
מסירים מהאש וממשיכים להקציף.
מקציפים שמנת + וניל+ אבקת נס קפה.
מקציפים 3 חלבונים + קורט מלח ואת יתרת הסוכר ביחד, ומקציפים עד לקצף יציב.
מאחדים את 4 המסות בקיפול.
מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטים ומיישרים,
מניחים שכבת שנייה של בישקוטים טבולים בקפה ומעליהם את יתרת הקרם, מיישרים, מכסים, ומקררים.
לפני הגשה בוזקים קקאו דרך מסננת..

גליה
קונדיטוריה, סדנאות, אירועים, עוגות מעוצבות
רח' פייר קניג 33 (בית הטורקיז) תלפיות ירושלים
טל. 02-6715716, 050-7644945
www.galia-cakes.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה