לתשומת לב:
טמפרטורת החדר חייבת להיות כ- 20 מעלות.
החדר חייב להיות יבש ככל האפשר, ולא לעבור 50% לחות.
מרכיבים:
250 מ"ל שמנת 38% (מיכל אחד)
500 גר' שוקולד מריר
גרידה מקליפת תפוז אחד וחצי לימון
שוקולד לטמפרור מינימום 600 גר'
אבקת קקאו לציפוי
אופן הכנת הגנאש:
מחממים את השמנת ומגרדים תפוז ולימון.
משהים 15 דקות.
מסננים ומחממים שוב עד רתיחה.
עוצרים בשלב המבעבע, ולא נותנים לשמנת לעלות.
את השוקולד מחממים לפני כן קלות במיקרו עד לריכוך – לא חייבים לטמפרר.
שופכים את השמנת על השוקולד ישירות ובבת אחת.
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
משאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפרטורת החדר.
מעבירים לקירור.
בזמן הקירור מערבבים כמה פעמים.
מוציאים ומכדררים לכדורים.
מגלגלים באבקת קקאו.