יומולדת שלוש לאורקה: 3 מנות עם כמהין

מסעדת "אורקה" חוגגת יום הולדת 3 עם 3 מנות ספיישל של השף ערן שרויטמן בסימן פטריות כמהין.

אורקה מיצבה את עצמה מההתחלה בצמרת הקולינריה הישראלית.
תפריט המסעדה מציג מטבח עילי אישי באוריינטציה צרפתית, פרי יצירתו של השף ערן שרויטמן.

המסעדה ממוקמת בבנין באוהאוס ייחודי בלב הסיטי של תל-אביב. השילוב בין העשייה הקולינרית העדכנית, אופי המבנה, עיצוב הפנים והעשייה של צוות המסעדה יוצרים מסעדה עדכנית אשר מגישה קולינריה עילית תוך כדי דו-שיח אורבני – תל אביבי עם קהל לקוחותיה.

בשלוש שנות הפעילות נולדו תפריטים שונים, יצירתיים ומתפתחים, המציגים מנות קלאסיות שהפכו למנות דגל כגון הרביולי חלמון, קרפצ'יו של קוקי סאן ז'אק וקפוצ'ינו חצילים; לצד מנות עונתיות, מנות בר תומכות אלכוהול, ותפריט עסקי.

אורקה נבחרה ע"י המגזין היוקרתי Traveler כאחת מ– 66 המסעדות הטובות בעולם, והייתה המסעדה הישראלית הראשונה שהומלצה ע"י מגזין נחשב זה ומומלצת תדיר ע"י עיתונים מובילים בעולם דוגמאת ה- NY TIMES, האקונומיסט הבריטי, ועוד.

מנות יום-הולדת בסימן פטריות כמהין
טורטליני פטריות כמהין וציר בקר בקציפת פרמז'ן – 38 ₪
חביתה מוקצפת עם פטריות כמהין וקרם פרש אפויה בכוס זכוכית – 38 ₪
פטריות כמהין עטופות במוסר ים מוקפץ בחמאה ורוטב כרוב – 38 ₪

לצד מנות הכמהין המיוחדות יוצעו גם קוקטילים מיוחדים על בסיס בלנטיין במחיר יומולדת של 30 ₪
Manhattan – בלנטיין עם צינזאנו רוסו
Jolep – בלנטיין סוואר עם נענע קצוצה
AppleB – בלנטיין ושנאפס תפוחים


שף המסעדה: ערן שרויטמן
השף ערן שרויטמן עבד כעוזר טבח במסעדת אוקיאנוס בירושלים, בעת שלמד פיסול בבצלאל. לאחר מכן נסע ללמוד בישול בבית הספר קורדון בלו בפאריס, שם שימש כטבח במסעדת ארפז' וכשף במסעדת Le Presaytere.
עם שובו לישראל הוזמן לשמש כשף של מסעדת תמוז בתל אביב, וזכה על עבודתו במסעדה בתואר "תגלית השנה" מטעם מדריך "גו מיו", שגם העניק למסעדה 15 נקודות.
לאחר תמוז הקים ובישל במסעדת פרימוס ברמת גן. בספטמבר 2003 הצטרף ערן שרויטמן לאורקה.

אורקה
נחלת בנימין 57, תל אביב
טל. 03-5665505






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה