רכיבים:
1 קולורבי, 1 זוקיני ירוק, 1 זוקיני צהוב, 1 פלפל אדום, 1 פלפל צהוב, 15 עגבניות שרי, 10 פטריות שמיפניון קטנות
10 ענפי רוזמרין עבים וגדולים
3 כפות שמן זית
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
מנקים את החלק התחתון של ענפי הרוזמרין מעלים, משאירים את העלים רק בחלק העליון של הגבעול.
חותכים את הזוקיני, הפלפלים והקולורבי לקוביות.
מוסיפים לקערה גם עגבניות שרי שלמות ופטריות.
מתבלים בשמן זית, פלפל ומלח.
משחילים את הירקות על ענפי הרוזמרין, ירק מכל סוג, ומניחים על האש לצליה קלה.
שומרים שהירקות ישארו קראנצ'ים ולא שרופים מדי.
מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935