כבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי

מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר ומוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי. צילום דניאל לילה
חברת נפטון מציעה מתכון המבוסס על צ'אטני שזיף פיקנטי מסדרת הצ'אטני החדשה המיועדת לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות

מצרכים

1/4 צנצנת רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי כמו של נפטון
500 גרם כבד עוף

3-4 בצלצלי שאלוט קלופים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות שמן
1/3 כוס יין אדום יבש או חצי יבש

להגשה

בצל ירוק פרוס דק

אופן ההכנה

מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד השחמה.

מוסיפים את היין האדום.

מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב לחצי הכמות.

מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר.

מוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי.

מביאים לרתיחה.

הגשה

מכבים את האש מוציאים את התכולה לכלי הגשה.

מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר