מצרכים
1/4 צנצנת רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי כמו של נפטון
500 גרם כבד עוף
3-4 בצלצלי שאלוט קלופים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות שמן
1/3 כוס יין אדום יבש או חצי יבש
להגשה
בצל ירוק פרוס דק
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד השחמה.
מוסיפים את היין האדום.
מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב לחצי הכמות.
מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר.
מוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי.
מביאים לרתיחה.
הגשה
מכבים את האש מוציאים את התכולה לכלי הגשה.
מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.