כבד אווז על קדאיף עם חלבה וסילאן

חומרים:200 גר' שערות קדאיף50 גר' אבקת סוכר2 כפות אגוזי לוז קצוצים50 גר' חמאהכף של שערות חלבהקורט מלח ופלפללרוטב:3 כפות סילאן2 כפות טחינה גולמיתאופן ההכנה:מערבבים יחד אבקת סוכר, אגוזי לוז קצוצים, 50 גר' חמאה מומסת וקדאיף.לוקחים תבנית של סיליקון קטנה עם שקעים, מרופדת עם נייר אפייה.מחלקים את הקדאיף ל-4 מנות ומסדרים במעגל בצורת דיסקיות.מכניסים את התבנית לתנור למשך כ- 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.לוקחים את כבד האווז, מחלקים אותו לפרוסות של 80 גר' כל פרוסה.צולים במחבת טפלון ללא שמן, מוסיפים מלח ופלפל במשך כדקה על כל צד.מניחים את הכבד אווז על הקדאיף, מעל מפזרים טיפה שערות חלבה, ומוזגים טיפה רוטב.מסעדת כרמים – מושב סגולה. 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859

חומרים:
200 גר' שערות קדאיף
50 גר' אבקת סוכר
2 כפות אגוזי לוז קצוצים
50 גר' חמאה
כף של שערות חלבה
קורט מלח ופלפל

לרוטב:
3 כפות סילאן
2 כפות טחינה גולמית

אופן ההכנה:
מערבבים יחד אבקת סוכר, אגוזי לוז קצוצים, 50 גר' חמאה מומסת וקדאיף.
לוקחים תבנית של סיליקון קטנה עם שקעים, מרופדת עם נייר אפייה.
מחלקים את הקדאיף ל-4 מנות ומסדרים במעגל בצורת דיסקיות.
מכניסים את התבנית לתנור למשך כ- 15 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
לוקחים את כבד האווז, מחלקים אותו לפרוסות של 80 גר' כל פרוסה.
צולים במחבת טפלון ללא שמן,
מוסיפים מלח ופלפל במשך כדקה על כל צד.
מניחים את הכבד אווז על הקדאיף, מעל מפזרים טיפה שערות חלבה, ומוזגים טיפה רוטב.

מסעדת כרמים – מושב סגולה. 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4). 24:00-09:00 (כל השבוע), טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר