כבד קצוץ על ברוסקטה

לכבד הקצוץ400 גרם כבד עוף נקי2 כפות שמאלץ1 בצל לבן קטן פרוס דק2 כפות צלפים קצוצים3 ביצים קשות מגורדות גס1/2 צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה דק לברוסקטהלחם שאור לא טרי פרוס לפרוסות עבות (2 ס"מ)שמן זיתשן שוםמלח גס לסלט2 חופנים של עגבניות שרי בצבעים- חצויות לשנייםחופן רשאד חומץ בלסמישמן זיתדבשמלח הוראות הכנהלהמיס את השמאלץ במחבת, לטגן את הבצל עד שהוא רך וזהוב מאוד. להוסיף את הכבדים ולטגן עד דרגת medium. לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס. להוריד מהאש, לקרר מעט ולקצוץ גס. לחבר את שאר המרכיבים ולתבל.למרוח פרוסת לחם בשמן זית משני הצדדים, לפזר מלח גס ולקלות במחבת פסים, גריל או בתנור עד השחמה.ברגע שמוכן לשפשף על הברוסקטה את שן השום החצויה. להניח כמות יפה של כבד.מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

לכבד הקצוץ
400 גרם כבד עוף נקי
2 כפות שמאלץ
1 בצל לבן קטן פרוס דק
2 כפות צלפים קצוצים
3 ביצים קשות מגורדות גס
1/2 צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה דק

לברוסקטה
לחם שאור לא טרי פרוס לפרוסות עבות (2 ס"מ)
שמן זית
שן שום
מלח גס

לסלט
2 חופנים של עגבניות שרי בצבעים- חצויות לשניים
חופן רשאד
חומץ בלסמי
שמן זית
דבש
מלח

הוראות הכנה
להמיס את השמאלץ במחבת, לטגן את הבצל עד שהוא רך וזהוב מאוד. להוסיף את הכבדים ולטגן עד דרגת medium.

לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס. להוריד מהאש, לקרר מעט ולקצוץ גס.

לחבר את שאר המרכיבים ולתבל.

למרוח פרוסת לחם בשמן זית משני הצדדים, לפזר מלח גס ולקלות במחבת פסים, גריל או בתנור עד השחמה.

ברגע שמוכן לשפשף על הברוסקטה את שן השום החצויה. להניח כמות יפה של כבד.

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר