כבד קצוץ

מצרכים:200 גר' כבד עוף צלוי4 ביצים קשות100 גר' גזר100 גר' בצל קצוץ4-5 שיני שוםשמן זיתפלפל מלחקוניאקכ-½ כוס חלב צמחיאופן ההכנה:לטגן בשמן זית עד שישחים בצל, גזר, שום.להוסיף הכבד, ¼ כוס מים או ציר עוף ומעט קוניאק.לבשל עד רתיחה.לקרר.לטחון יחד את כל המצרכים.להוסיף נוזלים בהדרגה עד למרקם הרצוי.

מצרכים:
200 גר' כבד עוף צלוי
4 ביצים קשות
100 גר' גזר
100 גר' בצל קצוץ
4-5 שיני שום
שמן זית
פלפל מלח
קוניאק
כ-½ כוס חלב צמחי

אופן ההכנה:
לטגן בשמן זית עד שישחים בצל, גזר, שום.
להוסיף הכבד, ¼ כוס מים או ציר עוף ומעט קוניאק.
לבשל עד רתיחה.
לקרר.
לטחון יחד את כל המצרכים.
להוסיף נוזלים בהדרגה עד למרקם הרצוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר