חומרים:
2 כפיות רום או ברנדי
50 גר' צימוקים בהירים
200 גר' שוקולד
100 גר' חמאה
100 ג'ר אבקת סוכר
1 כוס פירורי עוגיות לפסח
2 כפיות אבקת קקאו לציפוי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד.
מכינים כדורים ומכניסים למקרר.
מגישים קר.
חומרים:
2 כפיות רום או ברנדי
50 גר' צימוקים בהירים
200 גר' שוקולד
100 גר' חמאה
100 ג'ר אבקת סוכר
1 כוס פירורי עוגיות לפסח
2 כפיות אבקת קקאו לציפוי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד.
מכינים כדורים ומכניסים למקרר.
מגישים קר.