כדורי שוקו צי'פס מטוגנים

מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג. יוצקים שוקולד מומס ומצננים טיפה ומגישים. צילום שני הלוי
מותג מאסטר שף מציע מתכון לכדורי שוקו צי'פס מטוגנים שהינם קלים להכנה, טעימים ונותנים טוויסט מקורי לכדורי השוקולד

רכיבים ל-20 כדורים

לבצק עוגיות

100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר

1 ביצה L

175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח

קורט מלח

1 כוס שוקולד צ'יפס

לציפוי

2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס כמו של מאסטר שף

480 מ"ל (2 כוסות) מים

שמן לטיגון

להגשה

שוקולד מומס

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מכינים את בצק העוגיות

שמים את כל רכיבי המתכון, למעט השוקולד צ'יפס, במיקסר עם וו גיטרה.

מערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.

מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז.

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מקררים בערך שעה או עד שהכדורים מתייצבים לגמרי.

מחממים היטב (ל-180 מעלות) שמן עמוק בסיר.

מכינים את הציפוי

מערבבים בקערה את התערובת לציפוי נאגטס ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.

טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי.

מעבירים בזהירות לסיר עם שמן חם.

מטגנים מכל הצדדים עד השחמה יפה.

הגשה

מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

יוצקים מעל שוקולד מומס.

מצננים טיפה ומגישים.

אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר