מצרכים:
קילו כנפי עוף חתוכות לשניים
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
100 גרם חמאה (או מחמאה לשומרי הכשרות)
3 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
רוטב:
מטגנים את השום בחמאה.
מוסיפים את הפלפל.
אחרי 2 דקות מוסיפים את הרוטב והמים ומרתיחים.
כנפי העוף:
מטגנים אותן עד להזהבה בשמן עמוק.
מסננים ומעבירים לרוטב, ל 2-3 דקות על אש קטנה.
מוציאים ומגישים חם, עם מגבונים לחים בצד.
מוצע לאכול עם הידיים.
Meat-ball גריל בורגר, רח' דרך המכבים 8 – אזור התעשייה הישן, ראשון לציון, טל': 03-9646468.
שעות פתיחה: א'-שבת 12:00 – אחרון הלקוחות (לא לפני אחת בלילה).