מצרכים ללביבות:
1 כוס קמח תופח
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות סוכר לבן
2 ביצים
25 גרם חמאה ממוסת
שוט תמצית וניל
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד.
לצקת למחבת טפלון עם מעט חמאה ומעט שמן סויה על אש נמוכה, עד שהלביבה מזהיבה – ולהפוך לצד שני.
מצרכים למוס גבינה:
1 גביע שמנת מתוקה
2 כפות סוכר לבן
אופן ההכנה:
להקציף יחד.
להוסיף בהדרגה כ-200 גרם גבינת מסקרפונה + 100 גרם סוכר לבן עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת מעט מהמוס על הלביבות החמות.
עליהן להוסיף תותים טריים חתוכים לפלחים.