לביבות גבינה ורום

 

 מתכון כשר לפסח לכ- 15 לביבות בגודל בינוני

חומרים:
120 גר' גבינה צהובה מגורדת בסגנון הולנדי של טרה
100 גר' קוטג' טרה 3%
2 כפות קמח מצה
5 ביצים
6 מצות
1 שן שום – קצוצה
2 פקקים תמצית רום (האדומה)
מלח אטלנטי, תערובת פלפלת
שמן לטיגון

אופן הכנה:
• משרים את המצות במים מספר דקות, מסננים, סוחטים ומפוררים את המצות.
• מערבבים היטב בקערה עמוקה את שאר החומרים, מוסיפים את פירורי המצות הרטובות וממשיכים לערבב עד קבלת תערובת עיסתית אחידה (ניתן להוסיף כף נוספת של קמח מצה אם מקבלים תערובת נוזלית מדי).
• יוצרים לביבות עבות ומטגנים במחבת עם שמן עמוק על אש בינונית (180 מעלות) משני הצדדים (כמו "שניצלים"),
מוציאים ומגישים חם.

המלצת השף:
להגיש לצד סלט חסה וצנונית.
בארוחת בוקר להגיש בליווי כוס לרוויה.
ניתן לשלב בתערובת קצח.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה