לביבות מצות וגבינות ברוטב יוגורט

מצרכים:ללביבות:6 מצות שבורות לפיסות קטנות3 כפות גבינת תנובה 90 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת150 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגוררתמלח, פלפל שחור6 ביציםשמן לטיגוןלרוטב יוגורט:3 – 2 גביעי יוגורט1/2 כוס שמיר קצוץ4 שיני שום כתושות3 כפות שמן זיתמלח1 כפית סוכר1 כפית חומץאופן ההכנה:שמים את המצות השבורות בקערה, מכסים במים רותחים ומשהים 10 דקות. מסננים וסוחטים היטב.מחזירים לקערה – מוסיפים את הגבינות.מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הביצים ומערבבים.מחממים שמן לטיגון.יוצקים בעזרת 2 כפות מעט מהבלילה.מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים ליד הלביבות.

מצרכים:
ללביבות:
6 מצות שבורות לפיסות קטנות
3 כפות גבינת תנובה 9%
150 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת
150 גרם גבינה בולגרית פיראוס מגוררת
מלח, פלפל שחור
6 ביצים
שמן לטיגון

לרוטב יוגורט:
3 – 2 גביעי יוגורט
1/2 כוס שמיר קצוץ
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
מלח
1 כפית סוכר
1 כפית חומץ

אופן ההכנה:
שמים את המצות השבורות בקערה, מכסים במים רותחים ומשהים 10 דקות. מסננים וסוחטים היטב.
מחזירים לקערה – מוסיפים את הגבינות.
מתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מחממים שמן לטיגון.
יוצקים בעזרת 2 כפות מעט מהבלילה.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים ליד הלביבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר