מצרכים:
700 מ”ל חלב
100 מ”ל שמנת מתוקה
6 כפות מים
200 גרם שוקולד מריר 70%
170 מ”ל ברנדי טוב (אפשר גם ויסקי)
250 מ”ל וודקה אבסולוט
100 גרם אבקת סוכר
1/2 מקל קינמון או 20 גרם קינמון טחון
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד.
מבשלים למשך 5 דקות (מבלי להרתיח) את השמנת, החלב, אבקת הסוכר והקינמון עד להמסה מלאה של אבקת הסוכר.
מוסיפים את האלכוהול ומערבבים היטב.
מוזגים לבקבוקים מעוקרים עם פקק אטום וטוב (רצוי שעם)
הליקר מוכן לאחר כחודש ולמשך שנה במקרר (לא חובה בחורף, אבל בקיץ בהחלט כדאי להכניס לקירור), יש לנער לפני המזיגה.
מתקבל כ- 1.7 ליטר של ליקר שוקולד