לראשונה בישראל קפסולת קפה קובני אמיתי

קפה ג'ו משיקה לראשונה בישראל מהדורה מוגבלת של קפסולות קפה קובני אמיתי. 

 

הטעם הקאריבי של תערובת "קובה" נרקח מפולי ערביקה משובחים מזן Cuba Serrano Lavado, הגדלים באזור הגבוה ביותר בקובה. פולים קובניים אלה, בשילוב פולי ערביקה ממרכז אמריקה ופולי רובוסטה אפריקנים, יוצרים יחד שילוב מעניין.

חוזק קפסולת הקפה הינו מספר 9, ולתערובת טעם עוצמתי ומתובל, למי שמעוניין ליהנות מקפה קובני מסורתי ממותק, עם רמזים של שוקולד מריר וניחוח קל של טבק קובני.

לרגל השקת הקפסולה הקובנית, תוסיף "קפה ג'ו" לתפריטי הסניפים משקה ספיישל קובני – עם תערובת קפה קובני, חלב מוקצף וממותק וקינמון. מחיר המשקה: 16 ₪ (מתכון המשקה בהמשך).

לדברי החברה, קפסולת "קובה" פותחה בטכנולוגיה חדשנית המונעת חדירת חמצן, ובכך שומרת על טריות מקסימלית. הקפסולה מדמה את פעילות הבריסטה בדחיסת הקפה, ויוצרת קרמה עשירה במיוחד, התורמת להדגשת חוויית בית הקפה שג'ו מובילה. טכנולוגיה זו זיכתה את קפה ג'ו במקום הראשון בפרס "מוצר השנה" בקטגוריית קפסולות הקפה לשנת 2016.

מחיר מארז המכיל 10 קפסולות 20 ₪.
בסניפי בתי הקפה ובחנות המקוונת של ג'ו ניתן לרכוש 4 מארזים במחיר מבצע של 60 ₪ (15 ₪ למארז).
בחנויות הנוחות של רשת מנטה ניתן לרכוש 6 מארזים ב-90 ₪ (15 ₪ למארז).

ניתן להשיג את הקפסולות החדשות בכל סניפי רשת קפה ג'ו, בחנויות הנוחות של מנטה, ובחנות הקפה הדיגיטלית באתר
כשרות בד״ץ חוג חתם סופר.


מתכון לקפה קובני מסורתי
מרכיבים:

קפסולת "קובה" של קפה ג'ו
כוס חלב
קורט קינמון
כפית סוכר לבן
כוס אספרסו
אופן ההכנה:
יש לחמם כוס חלב עד להרתחה עם קורט קינמון
בכוס אספרסו הניחו כפית סוכר
הכינו אספרסו ארוך ישירות לכוס האספרסו עם הסוכר
הוסיפו את האספרסו הממותק לכוס החלב המורתח עם הקינמון

צילום רונן מנגן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה