מאפה עלי מנגולד וארטישוק

מתכון קל להכנה של עדי דב עבור חברת כרמית. מתאים לימי החורף הקרירים

הצעת הגשה: לשים מעט מהמאפה על פריכיות וליהנות מהמנה. צילום גלי איתן

מצרכים

1 כוס אגוזי קשיו לא קלויים שהושרו במים ללילה

1 כוס מיונז

צרור עלי מנגולד שטופים ומסוננים וקצוצים

¼ כוס מים

1 צנצנת לבבות ארטישוק מסוננים וקצוצים

1 בצל קטן קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חבילת פריכיות

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

טוחנים אגוזי קשיו בקערת בלנדר עם המים והמיונז עד למקרם קרמי.

מעבירים לקערה את התערובת הקרמית ומוסיפים את שאר המצרכים.

מערבבים היטב.

מעבירים הכל לכלי חסין חום.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, למשך 20 דקות.

הצעת הגשה

לשים מעט מהמאפה על פריכיות כמו simply good.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה