מאפינס שוקולד אגוזים ושקדים

 

חומרים ל– 10 יחידות:
100 גרם חמאה
150 גרם סוכר
3 ביצים
200 גרם קמח
50 גרם שוקולד מריר מומס ושברי אגוזים ושקדים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחדיו בקערה גדולה.
כאשר מתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השוקולד המומס ושברי האגוזים והשקדים. מזליפים לתוך מנג'טים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, למשך 7 דקות.

להזמנות: 03-6326032 ,www.mugnier.co.il , כשר בהשגחת הרבנות ראשון לציון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה