מאפינס שוקולד וסלק

חברת כרמית מציעה מתכון מתוק של עדי דב עם טוויסט בריאותי. קינוח טעים ולצדו תוספת בריאה על הדרך. ותהיו בטוחים שמי שיטעם לא יאמין לכם שיש סלק בפנים

לבסוף ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. צילום גלי איתן
לבסוף ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. צילום גלי איתן

מצרכים

375 גר׳ סלק

270 גר׳ קמח תופח

35 גר׳ אבקת קקאו

200 גר׳ סוכר חום כהה

3 ביצים בטמפרטורת חדר

150 גר׳ חמאה

150 גר' שוקולד כמו אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה.

בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר.

לאחר מכן להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.

לבסוף ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה

מוסיפים לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים.

לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.

מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.

אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה