fbpx

מאפינס שוקולד וסלק

חברת כרמית מציעה מתכון מתוק של עדי דב עם טוויסט בריאותי. קינוח טעים ולצדו תוספת בריאה על הדרך. ותהיו בטוחים שמי שיטעם לא יאמין לכם שיש סלק בפנים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

375 גר׳ סלק

270 גר׳ קמח תופח

35 גר׳ אבקת קקאו

200 גר׳ סוכר חום כהה

3 ביצים בטמפרטורת חדר

150 גר׳ חמאה

150 גר' שוקולד כמו אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה.

בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר.

לאחר מכן להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.

לבסוף ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה

מוסיפים לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים.

לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.

מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.

אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר