מצרכים
375 גר׳ סלק
270 גר׳ קמח תופח
35 גר׳ אבקת קקאו
200 גר׳ סוכר חום כהה
3 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גר׳ חמאה
150 גר' שוקולד כמו אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו
אופן ההכנה
מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה.
בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר.
לאחר מכן להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.
לבסוף ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה
מוסיפים לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים.
לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.
מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).