מוס שוקולד לפסח

מרכיבים:150 גר' סוכר2 כפות מיםכף גרדת תפוז (מגורר דק)2 ביצים4 חלמונים350 גר' שוקולד מריר מומס300 מל' שמנת מתוקהאופן ההכנה:מבשלים את הסוכר עם גרדת התפוז והמים עד לרתיחה. מכבים את האש. מקציפים את הביצים והחלמונים עד לקבלת תערובת תפוחה.מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את סירופ הסוכר.ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד קבלת קצף יציב. ממיסים את השוקולד (אפשר במיקרוגל או על סיר אדים כפול).מערבבים עם חצי מכמות השמנת מתוקה היטב. מקציפים את יתרת השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת קצף הביצים. מערבבים את השוקולד עם התערובת ומעבירים לכלי הגשה. מומלץ להגיש עם קצפת וגרדת תפוז דקה.

מרכיבים:
150 גר' סוכר
2 כפות מים
כף גרדת תפוז (מגורר דק)
2 ביצים
4 חלמונים
350 גר' שוקולד מריר מומס
300 מל' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מבשלים את הסוכר עם גרדת התפוז והמים עד לרתיחה.
מכבים את האש.
מקציפים את הביצים והחלמונים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את סירופ הסוכר.
ממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד קבלת קצף יציב.
ממיסים את השוקולד (אפשר במיקרוגל או על סיר אדים כפול).
מערבבים עם חצי מכמות השמנת מתוקה היטב.
מקציפים את יתרת השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת קצף הביצים.
מערבבים את השוקולד עם התערובת ומעבירים לכלי הגשה.
מומלץ להגיש עם קצפת וגרדת תפוז דקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר