מוקפץ אסיאתי – פאד תאי רצועות בקר מן הצומח

מקפיצים כ-2 דקות נוספות. מקשטים בעלי כוסברה, צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים. צילום הדס ניצן
מותג תחליפי הבשר עוף ודגים INSTED מבית עוף הגליל מציע מתכון מיוחד וטעים של מנה קלה להכנה, עשירה בטעמים, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. נבחרת המוצרים של INSTEAD כוללת 11 מוצרים טבעוניים כשרים, עשויים מרכיבים טבעיים ללא רכיבים מהונדסים גנטית ועשירים בחלבון

מצרכים למנה אחת

1 חבילת רצועות בקר מן הצומח כמו של INSTEAD  (160 גרם)
1/4 חבילת אטריות אורז מושרות במים כשעה
2 כפות שמן בוטנים
1/3 חבילה נבטים
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר

1 חופן בוטנים קלויים וקצוצים
1 צרור עלי כוסברה
1/4 צ׳ילי פרוס דק
1/2 פינגר ליים

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן הצומח.

מוסיפים את אטריות האורז עם מעט מאוד מהמים.

מקפיצים כ-2 דקות.

מוסיפים את הרוטב סויה עם הסוכר.

מקפיצים כ-2 דקות נוספות.

מוסיפים את הבצל ירוק והנבטים.

מקפיצים כ-2 דקות נוספות.

מקשטים בעלי כוסברה, צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר