מטעמים טריפוליטניים

בנוסף למתכונים תמצאו בספר קצת מסורת, מנהגים, פתגמים וסיפורים סביב האוכל, וכן טיפים לבישול עכשווי מהיר ובריא, המקלים על העבודה ומפשטים אותה

מטעמים טריפוליטניים
מאת פסקל פרץ-רובין
עיצוב: שוקי דוכובני
צילומים: חגית גורן
הוצאה לאור ברגש
המחיר: 119 ₪
להשיג בחנויות הספרים ברחבי הארץ

למי שמתגעגעים למאכלים המופלאים של בית אימא ולא יודעים איך לשחזר אותם; אוהבים לאכול במסעדות טריפוליטניות ובא להכין חלק מהמטעמים בבית, או רוצים להרחיב את ההשכלה הקולינרית ולדעת מה זה בדיוק מעקוד, לוביה בלסלק, חריימי, מפרום, ספינג', מקרוט, עוסבן וכוכלה – הספר "מטעמים טריפוליטניים" של פסקל פרץ-רובין מיועד לכם.

בנוסף למתכונים תמצאו בספר קצת מסורת, מנהגים, פתגמים וסיפורים סביב האוכל, וכן טיפים לבישול עכשווי מהיר ובריא, המקלים על העבודה ומפשטים אותה.

ספר זה, שכולו פרי עמלה ויוזמתה האישית, הוא מחווה לאמהות הגדולות של המשפחה ולתרבות ולמסורת של לוב (טריפולי,טרבל'ס), אבל הוא יקסום גם לקהל הישראלי הרחב, המגלה בשנים האחרונות סקרנות קולינרית מבורכת.

הספר מופיע במתכונת אלבומית גדולה ובכריכה קשה, והמתכונים מלווים בצילומי צבע מרהיבים של הצלמת חגית גורן. הכלים המלווים את צילומי הספר הוכנו במיוחד על ידי שתי קדריות: רחל עזרא "מסטודיו ידי רחל", ורחל לייבוביץ "הכלים של רחל".

ספרים קודמים של פסקל פרץ-רובין: "מטעמי צפון אפריקה", "מטעמי ישראל", "מטעמי עיראק", מדורי בישול בשבועון "לאשה" (מאכלי עדות) ובמגזין "את" ("גורמה", מטעמי עדות). היא יזמה את המדור "עוגת השבוע" שהופיע אחר כך בשני ספריה – "עוגת השבוע" ו"עוד עוגת השבוע", וכן כתבה את ספר הילדים "ללקק אצבעות", ואת "המטבח של פסקל".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר