מעטפת בצק עלים על פילה בקר ביין, קוקטייל פטריות ובזיליקום

12 מנותהמצרכים הדרושים1 חב' בצק עליםמעט מרגרינה מומסתביצהלמלית1 חבילה פטריות שמפניון1 חבילה פטריות פורטובלו1 חבילה בזיליקום טרירבע כוס שמן זית1 ראש שוםבצל סגול בנוניפלפל ירוק חריף אחד מלחפלפלכף אבקת מרקכפית כמוןחצי כוס יין אדום יבשפילה בקר (ניתן להחליף באנטריקוט) כ 2 ק"גאופן ההכנה למליתליצוק על הפילה את היין ולטבל במעט מלח ופלפל ולהניח במקרר שעתיים עד לילה (שיספגו הטעמים)לקצוץ קטן מאוד את הפלפלים, הפטריות, הבצל והשום כל אחד בנפרד.לחמם את השמן בסיר שטוח ולהוסיף את הבצל והשום לבחוש עד הזהבה, להוסיף את הפטריות, הפלפל והתבלינים להנמיך את האש לבשל עוד כ 5 דקות (לבחוש מידי פעם).לצקת לתוך הסיר את שארית הנוזלים מהפילה ולבשל כ 3 דקות נוספות.איחוד המרכיביםלשטח את הבצק ולחתוך לאורך הפילה + 5 ס"מ ולרוחב של הפילה כפול 3 בערך. למרוח אותו במרגרינה.לשטח מעל את קוקטייל הפטריות (את קצבות הבצק להשאיר חשופות) ולפזר מעל עלי בזיליקום (להשאיר מעט לקישוט)להניח מעל את הפילה. להדק לגליל את פינות הבצק ולחתוך את שארית הבצק, למרוח בביצה וליצור חריצים עדינים עם הסכיןלהניח בתבנית מרוחה במרגרינה, לכסות בניר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות כשעה להוריד את נייר הכסף לאפות עוד כ -20 דקות או עד שמזהיב.להוציא מהתבנית להניח במגש לנעוץ סכין חיתוך בבצק (החיתוך נעשה על השולחן), לפזר מעל מעט בזיליקום קצוץ דק.

12 מנות

המצרכים הדרושים
1 חב' בצק עלים
מעט מרגרינה מומסת
ביצה
למלית
1 חבילה פטריות שמפניון
1 חבילה פטריות פורטובלו
1 חבילה בזיליקום טרי
רבע כוס שמן זית
1 ראש שום
בצל סגול בנוני
פלפל ירוק חריף אחד
מלח
פלפל
כף אבקת מרק
כפית כמון
חצי כוס יין אדום יבש
פילה בקר (ניתן להחליף באנטריקוט) כ 2 ק"ג

אופן ההכנה למלית
ליצוק על הפילה את היין ולטבל במעט מלח ופלפל ולהניח במקרר שעתיים עד לילה (שיספגו הטעמים)

לקצוץ קטן מאוד את הפלפלים, הפטריות, הבצל והשום כל אחד בנפרד.

לחמם את השמן בסיר שטוח ולהוסיף את הבצל והשום לבחוש עד הזהבה, להוסיף את הפטריות, הפלפל והתבלינים להנמיך את האש לבשל עוד כ 5 דקות (לבחוש מידי פעם).

לצקת לתוך הסיר את שארית הנוזלים מהפילה ולבשל כ 3 דקות נוספות.

איחוד המרכיבים
לשטח את הבצק ולחתוך לאורך הפילה + 5 ס"מ ולרוחב של הפילה כפול 3 בערך. למרוח אותו במרגרינה.

לשטח מעל את קוקטייל הפטריות (את קצבות הבצק להשאיר חשופות) ולפזר מעל עלי בזיליקום (להשאיר מעט לקישוט)

להניח מעל את הפילה.

להדק לגליל את פינות הבצק ולחתוך את שארית הבצק, למרוח בביצה וליצור חריצים עדינים עם הסכין

להניח בתבנית מרוחה במרגרינה, לכסות בניר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות כשעה להוריד את נייר הכסף לאפות עוד כ -20 דקות או עד שמזהיב.

להוציא מהתבנית להניח במגש לנעוץ סכין חיתוך בבצק (החיתוך נעשה על השולחן), לפזר מעל מעט בזיליקום קצוץ דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר