מרינדה איטלקית

 

מתאים להשריית ירקות מכל הסוגים, דוגמת חצילים, פלפלים, זוקיני, פטריות ,פרחי ברוקולי ,קלחי תירס ועוד – לצד השריית חזה עוף ודגי ים.

חומרים:
1 כוס שמן זית איכותי
4 שיניי שום
צרור עלי ריחן
100 גרם עגבניות מיובשות
1 כפית בלסמי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
50 גר' חמאה מומסת (או מחמאה)
מלח גס
פלפל גרוס
סוכר חום

אופן ההכנה:
מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומשרים את הירקות במרינדה.
לאחר לילה מעבירים למנגל.

"הגושרים מלון בטבע", קיבוץ הגושרים, 04-6816001






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה