מרינדה ארגנטינאית

 

מתאים לירקות מכל הסוגים, דוגמת חצילים, זוקיני , פורטובלה, קרישה, אספרגווס, פרחי כרובית וברוקולי, בצל סגול ועגבניות תמר. בתחום הבשרים המרינדה מתאימה בעיקר לאומצות בקר כמו אנטריקוט, סינטה, נתח קצבים וכדומה.

חומרים:
1 כוס שמן זית איכותי
4 שיניי שום
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 צרור כוסברה
4 כפות מיץ ליים טרי
1 בצל שאלוט קצוץ
2 פלפלים קלויים ומקולפים
חומץ תפוחים
סילן
מלח
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומשרים את הירקות במרינדה .
לאחר לילה מעבירים למנגל.
 
טיפ:
את האומצות לא להשרות במרינדה, אלא למרוח אותה על הבשר – לאחר שסגרנו אותו מכל הצדדים על המנגל (דרגת עשיה מדיום).

"הגושרים מלון בטבע", קיבוץ הגושרים, 04-6816001






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה