fbpx

מרינדה לסטייק אנטריקוט על האש

מומלץ להכין 48 שעות לפני המנגלמצרכים:כוס וחצי שמן זית איכותי10 שיני שום שלמים אבל מרוטשיםכף פלפל שחור גרוסחצי כוס יין אדום מתוק תירושגבעול שלם של רוזמרין טריאופן ההכנה:להניח את נתחי הבשר בכלי נירוסטה או פלסטיק.להוסיף את כל החומרים עד לכיסוי מלא של הבשר.לעטוף בניילון נצמד ברמה הרמטית ביותר שלא יצא אוויר.להכניס למקרר עד לשימוש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מומלץ להכין 48 שעות לפני המנגל

מצרכים:
כוס וחצי שמן זית איכותי
10 שיני שום שלמים אבל מרוטשים
כף פלפל שחור גרוס
חצי כוס יין אדום מתוק תירוש
גבעול שלם של רוזמרין טרי

אופן ההכנה:
להניח את נתחי הבשר בכלי נירוסטה או פלסטיק.
להוסיף את כל החומרים עד לכיסוי מלא של הבשר.
לעטוף בניילון נצמד ברמה הרמטית ביותר שלא יצא אוויר.
להכניס למקרר עד לשימוש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר