מרינדה תאילנדית

מתאים להשריית ירקות שורש, דוגמת בטטה ופרחי כרובית, לצד בשרי פרגיות עוףחומרים:4 כפות כוסברה קצוצה 4 כפות מיץ ליים טרי 2 כפות שמן סומסום¼ כוס שמן תירס 1 פחית קרם קוקוס 1 כף מנגו טחון שטה גרוסרוטב סויה2 שיניי שום 2 כפות דבש ג'ינג'ר טרי מגורדמלחפלפל גרוסאופן ההכנה:מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומשרים את הירקות והבשר – לפחות ללילה אחד במרינדה. לאחר לילה מעבירים למנגל."הגושרים מלון בטבע", קיבוץ הגושרים, 04-6816001

מתאים להשריית ירקות שורש, דוגמת בטטה ופרחי כרובית, לצד בשרי פרגיות עוף

חומרים:
4 כפות כוסברה קצוצה
4 כפות מיץ ליים טרי
2 כפות שמן סומסום
¼ כוס שמן תירס
1 פחית קרם קוקוס
1 כף מנגו טחון
שטה גרוס
רוטב סויה
2 שיניי שום
2 כפות דבש
ג'ינג'ר טרי מגורד
מלח
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומשרים את הירקות והבשר – לפחות ללילה אחד במרינדה.
לאחר לילה מעבירים למנגל.

"הגושרים מלון בטבע", קיבוץ הגושרים, 04-6816001

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר