מתאים להשריית ירקות שורש, דוגמת בטטה ופרחי כרובית, לצד בשרי פרגיות עוף
חומרים:
4 כפות כוסברה קצוצה
4 כפות מיץ ליים טרי
2 כפות שמן סומסום
¼ כוס שמן תירס
1 פחית קרם קוקוס
1 כף מנגו טחון
שטה גרוס
רוטב סויה
2 שיניי שום
2 כפות דבש
ג'ינג'ר טרי מגורד
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומשרים את הירקות והבשר – לפחות ללילה אחד במרינדה.
לאחר לילה מעבירים למנגל.
"הגושרים מלון בטבע", קיבוץ הגושרים, 04-6816001